Logo

Nieuws

Nieuw lid: Jan-Peter Riksman

25 apr
TC Bredania
0

Mijn naam is Jan-Peter Riksman, ben 48 jaar oud, ben sales manager van beroep en woon in Krimpen aan den IJssel. Mijn vriendin woont in Breda en zo ben ik in aanraking gekomen met TCBredania. Vorig jaar heb ik op de woensdagavond al een paar keer met jullie meegetraind. Ik heb de afgelopen jaren veel op de mtb gereden om deel te nemen aan o.a. de Joberg2C in Zuid Afrika en de TransPyr.

lees meer

Nieuw lid: Mike Castelijn

25 apr
TC Bredania
0

Hallo,

Als je naast mij komt fietsen, vertel ik je alles wat je wil weten. Naast fietsen een passie voor mode, kunst en design, op welke terreinen ik – naast mijn eigen advocatenkantoor – werkzaam ben. Fiets ik niet, dan wandel ik waarschijnlijk met onze honden door de bossen in de omgeving van Breda. Sinds 1994 samen met mijn allerliefste, Désirée.

lees meer

Tenerife Marc en Vincent

24 mrt
TC Bredania
0

Hoogtemeters maken in Tenerife (El Medano)

Eind februari al je eerste klim kilometers maken bij een temperatuur van 21 graden en zon.
Dat klonk goed in mijn oren, toen Vincent aan me vroeg of ik wou mee gaan, 6 dagen er even lekker tussen uit.

lees meer

Nieuw lid: Ben Janssen

24 mrt
TC Bredania
0

Mijn naam is Ben Janssen, ik ben 34 jaar en heb mijn jeugd doorgebracht aan de Belgische kant van Maastricht.  Hierdoor zijn de Ardense en Zuid-Limburgse heuvels bekend terrein.

lees meer

Nieuw lid: Peter Veuger

24 mrt
TC Bredania
0

Hoi, ik ben Peter Veuger, ben 37 jaar en woon met met vrouw Marjan en mijn 2 kinderen Luuk en Lize in het gezellige Princenhage. Ik werk als docent horeca bij De Rooi Pannen afdeling vmbo in Tilburg. Daar geef ik praktijk- en theorielessen koken, bakkerij en banketbakkerij.

lees meer