Logo

Nieuws

Jean Nelissen Classic 2017

20 jun
TC Bredania
0

Het is alweer voor de 4e keer dat ik aan de start verschijn van de Jean Nelissen classic. Dit keer vergezeld door 6 gezellige maar tot op het bot toe gemotiveerde Bredania leden; Arno, Bart, Joost, Marc, Ronnie en Vincent. Allen ervaren rijders, dus we zijn eigenlijk niet gespannen en we beginnen best relax aan de route die voor ons ligt.

lees meer

Nieuw lid: Robbert Kwast

07 jun
TC Bredania
0

Hallo, mijn naam is Robbert Kwast, ik ben 48 jaar en ik woon sinds 3 jaar samen ‘op de dagen dat het kan’ met Marieke in Breda. En op de dagen dat het niet kan woon ik in Anna Paulowna. Op een kleine kaart ligt dat naast de deur.  Samen hebben wij drie lieve kinderen en genieten wij volop van the best of both worlds. Ik heb altijd veel aan sport gedaan.

lees meer

Nieuw lid: Marcel de Visser

07 jun
TC Bredania
0

Hallo,

Mijn naam is Marcel de Visser (45jaar) geboren en getogen in Prinsenbeek en woon alweer 20 jaar in het mooie Breda. Sinds 2008 woon ik op de Bieberglaan, volgens velen het mooiste plekje van Breda. Samen met mijn vriendin Daniella hebben wij al vele mooie plekken op de wereld gezien en gefietst. Ieder jaar gaan we wel een paar weekenden weg en pakken we een aantal weken om op fietsvakantie te gaan.

lees meer

Nieuw lid: Jorrit Rinze van Rossum

07 jun
TC Bredania
0

Hallo! Ik ben Jorrit, 32 jaar, en ik woon samen met mijn vrouw, zoontje en hond samen in Breda. Inmiddels wonen wij hier al ruim 2 jaar. Ik fiets al vanaf mijn 12de. Na jarenlang in de fietsenbranche gewerkt te hebben ben ik nu al enige tijd als accountmanager actief  in de ongediertebestrijding. Naast deze drukke baan zoek ik mijn ontspanning onder andere in het fietsen.

lees meer

Nieuw lid: Bouke Jansma

07 jun
TC Bredania
0

Hallo,

Ik werk vanaf 1975 bij de politie in allerlei hoedanigheden: waterpolitie, docent, controller, beleidsmedewerker en de laatste jaren als (nautisch) jurist.

Ik heb twee grote hobby’s: wielrennen (eigenlijk meer fietsen) en schaken. Ik combineer deze beide sporten onder het motto: “Met schaken kan ik de zinnen verzetten en met fietsen kan ik de zetten verzinnen”.

Met mijn vrouw heb ik (op een trekkersfiets) bijna heel Europa doorkruist en de laatste jaren ben ik (mede dankzij deze ervaring) in mijn vele vrije tijd fietsbegeleider bij een commerciële reisorganisatie uit Alblasserdam.

lees meer