Nieuws

Nieuw lid: Remco Somers

Nieuw lid: Remco Somers

Ik zal me even voorstellen; ik ben Remco Somers, woon samen met mijn vriendin en zoontje in Breda en mijn grootste hobby is fietsen. Ik fiets ongeveer 8 jaar en doe dit alleen, met vrienden en een avond in de week rij ik met een groepje. Ik zou graag wat vaker fietsen op de zondag ochtend en een keer knallen door de week.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: Arie Bakker

Nieuw lid: Arie Bakker

Hallo, ik woon sinds 4 maanden in Breda. Voorheen woonde ik onder de rook van Rotterdam in de Hoecksche Waard. Daar fietste ik met een vriendengroep in de altijd winderige polder. Eén keer per jaar werd met deze groep ook een fietsweek georganiseerd in de omgeving van de Mont Ventoux of de Alpe d’Huez.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: Arthur de Liefde

Nieuw lid: Arthur de Liefde

Ik ben Arthur de Liefde 29 jaar. Docent lichamelijke opvoeding in Rotterdam en net 1 jaar gestopt met voetbal. Nu bezig met omscholing naar triatlon. Het fietsen bevalt mij heel goed en beleef er veel plezier aan. Ik hoop met TC Bredania hier een mooi vervolg aan te geven.

Jean Nelissen Classic 2017

Jean Nelissen Classic 2017

Het is alweer voor de 4e keer dat ik aan de start verschijn van de Jean Nelissen classic. Dit keer vergezeld door 6 gezellige maar tot op het bot toe gemotiveerde Bredania leden; Arno, Bart, Joost, Marc, Ronnie en Vincent. Allen ervaren rijders, dus we zijn eigenlijk niet gespannen en we beginnen best relax aan de route die voor ons ligt.

Lees Meer Lees Meer