Logo

Sponsors

TC Bredania wil graag haar sponsors bedanken voor hun steun!

Banner2_900_500


Sponsor_PetramEnCo_Home

 

Petram & Co is een onafhankelijke financiële instelling dat zorg draagt voor familievermogens en heeft een sterk geloof in
integriteit, transparantie en investeren in lange termijn relaties. Tot de kernactiviteiten behoren onder andere vermogensregie en vermogensbeheer.

 

 

 


Sponsor_Bestelwinkel_Home

 

Bestelwinkel.nl is de online winkelstraat, hier vind je ruim 3,5 miljoen producten die je met elkaar kunt vergelijken. Bestelwinkel is een vergelijk en verzamelsite van meer dan 2000 webshops uit Nederland. Alle deelnemende partijen bieden via Bestelwinkel online hun producten en of diensten aan. Bestelwinkel.nl verkoopt niet direct aan jou maar is een verzamelsite van de webshops zodat jij makkelijk kunt vergelijken. Zo zie je altijd de actuele aanbiedingen van alle aanbieders zoals last minute vakanties van zon en wintersport aanbieders, kleding en elektronica. Ook voor eten en drinken hebben wij een categorie waar jij bijvoorbeeld heerlijke wijnen of speciale thee kunt vinden en vergelijken. Zo zie je dat Bestelwinkel.nl een zeer divers aanbod heeft voor ieders wat wils.

 


Sponsor_RinyWirix_Klein

 

Denkt u over de aanschaf van een nieuwe koersfiets of ATB? Bij Riny Wirix – De Mechanieker krijgt u advies op maat. Riny Wirix biedt een ruime keus tegen scherpe tarieven. Ook het onderhoud van uw fiets is belangrijk. Een grote of kleine beurt? Grondige schoonmaak? Ruim 30 jaar ervaring én kennis van de meest recente techniek; uw kostbare fiets is bij Riny Wirix – De Mechanieker in goede handen. Ook voor onderdelen, wielsets, fietsschoenen, pedalen en helmen bent u aan de Hoevenseweg 39b in Etten-Leur aan het juiste adres. Kom langs tijdens de openingstijden, of bel voor een persoonlijke afspraak.