Nieuw lid: André Schoonhoven

Nieuw lid: André Schoonhoven

Beste medefietsliefhebbers,

Graag stel ik mij als nieuw lid aan jullie voor. Mijn naam is André Schoonhoven, 38 jaar oud, getrouwd met Jeannine, vader van 3 kinderen en nu ca 18 jaar woonachtig in Breda (Boeimeer).  Fietsen doe ik nu ongeveer 8 jaar. Het fijnste aan fietsen vind ik dat ik mijn hoofd lekker leeg kan maken en dat je je grenzen kunt verleggen.

Paar jaar geleden deed ik ieder jaar mee aan een granfondo maar het gezin vraagt nu ook wat meer papatijd. De fiets gaat ieder jaar wel mee op vakantie als we de franse heuvels of bergen opzoeken. Klimmen blijft toch het mooiste wat er is.

We zullen elkaar zeker vaker op de fiets tegenkomen en een praatje maken. Ik zie mooie tochten op facebook langskomen dus zin om te fietsen is er zeker.

Tot snel!

Groeten André

 

Reacties zijn gesloten.