“Nieuw” Lid Angelo Dierick

“Nieuw” Lid Angelo Dierick

Dag mede-fietsfanaten,

Ik ben Angelo Dierick en na een vrij korte afwezigheid ben ik afgelopen week opnieuw lid geworden bij Bredania. Eerder was ik ook al meerdere jaren lid, maar na mijn verhuizing vorig jaar naar Terheijden was ik van plan om in de buurt van Terheijden een club te vinden. Maar zo gezellig als dat ik het bij Bredania had, heb ik het niet kunnen vinden. Dus…. ik ben weer terug 🙂

Voor diegenen die me nog niet kennen. Ik ben dus Angelo, 46 jaar en sinds vorig jaar woonachtig in Terheijden met mijn vriendin Monique. Ik werk als zelfstandige in de rol van data analist / ontwikkelaar in voornamelijk de financiële wereld. Naast het werken ga ik graag fietsen op zowel de racefiets als de mountainbike.

Reacties zijn gesloten.