Nieuw lid: Menno Schreuders

Nieuw lid: Menno Schreuders

Hallo allemaal!

Voor een deel van jullie ben ik een bekend gezicht. Tot een jaar of twee geleden was ik ook lid van deze mooie club TC Bredania. Afgelopen jaren heb ik voorrang gegeven aan andere activiteiten en is mijn racefiets (en mountainbike) veelal in de schuur blijven staan. Mijn conditie heb ik op pijl gehouden met hardlopen. Maar sinds een paar maanden begon het toch weer te kriebelen.

Daarom besloten om voor volgend jaar mijzelf toch weer wat doelen te gaan stellen. Dat heb ik wel nodig: ergens naartoe trainen! En zoals jullie als leden van Bredania ook weten is er niet leuker (en ook makkelijker) dan in groepsverband trainen en sterker worden. Vandaar dat ik me weer bij jullie wil aansluiten! Ik kijk er erg naar uit om weer mooie trainingskilometers en tochten met jullie te maken. Dus hopelijk tot snel (wellicht zie ik een aantal van jullie al op de mtb bij een van de veldtoertochten??)!

Reacties zijn gesloten.