Nieuw lid: Gert-Jan van der Mooren

Nieuw lid: Gert-Jan van der Mooren

Ik ben Gert-Jan van der Mooren, 34 jaar en woon alweer ongeveer 13 jaar in Breda. Inmiddels woon ik ongeveer 4 jaar samen met mijn vriendin, waarvan 2 jaar aan de Balfortstraat. Ik ben werkzaam in de Industriële Automatisering.

Zo’n 6 jaar geleden heb ik door vrienden het wielrennen/mountainbiken ontdekt en tegenwoordig gaat er bijna geen week voorbij zonder op de fiets gezeten te hebben. De fiets gaat dan ook regelmatig mee richting zuid frankrijk als we gaan kamperen. Daarnaast vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken door middel van activiteiten/uitjes/borrels/terrasjes/festivals/etc.

Ik ben dus opzoek gegaan naar een fietsclub om het fietsen en gezelligheid te combineren. Vorig jaar ben ik een keer mee gegaan met een kennismakingsrit en volgens mij heeft TC Bredania deze ingrediënten!

Ik hoop dat de huidige maatregelen snel worden verlicht/opgeheven zodat ik mee kan met jullie fietstochten. Ik kijk er naar uit!

Reacties zijn gesloten.