Nieuw Lid: Jos de Groen

Nieuw Lid: Jos de Groen

Dag fietsvrienden,

Wat vertel ik de toekomstige vaste medefietsers om mezelf te introduceren? Ik ben Jos de Groen en fiets al een tijdje. Tot voor kort vaak met een club in Rotterdam. De liefde zorgt ervoor dat ik tegenwoordig veel meer weekenden in Breda ben dan in de buurt van Rotterdam, waardoor ik met veel plezier naar een nieuw fietsgezelschap heb gezocht. Ik heb inmiddels twee (en een half) keer met jullie mee mogen fietsen. Ik heb daar erg van genoten, vooral van het draaien in de sociale waaier. De afgelopen periode heb ik wel ingeboet aan fietsconditie en snelheid, dus ik ben vol ontzag voor de pelotonprestatie.
Als ik niet in Breda ben, ben ik in Den Haag aan het werk of thuis in de Hoeksche Waard. En heel af en toe op de fiets Europa in. Ik verheug me op komende zondagen tussen jullie wielen.

Groeten,

Jos

Reacties zijn gesloten.