Nieuw lid: Marcel de Visser

Nieuw lid: Marcel de Visser

Hallo,

Mijn naam is Marcel de Visser (45jaar) geboren en getogen in Prinsenbeek en woon alweer 20 jaar in het mooie Breda. Sinds 2008 woon ik op de Bieberglaan, volgens velen het mooiste plekje van Breda. Samen met mijn vriendin Daniella hebben wij al vele mooie plekken op de wereld gezien en gefietst. Ieder jaar gaan we wel een paar weekenden weg en pakken we een aantal weken om op fietsvakantie te gaan. In het verleden ben ik lid geweest van triathlon vereniging Breda, maar het zwemmen vond ik wat minder…..vandaar dat ik veel meer ben gaan fietsen. Ik werk al meer dan 25 jaar in de sport en heb een passie voor innovatie, ondernemen en mensen in beweging brengen. Kortom ik kijk ernaar uit om samen met jullie mooie en vooral veilige tour tochten te maken en op de woensdagen lekker door te fietsen!

Reacties zijn gesloten.