Nieuw Lid: Marijn Van Helvert

Nieuw Lid: Marijn Van Helvert

Hallo,

Mijn naam is Marijn van Helvert wonend in Breda en vaak fietsend rondom Breda zowel op race en gravel en met vrienden of alleen. Ik fiets al ruim 25 jaar eerst voornamelijk op de MTB maar later is daar de racefiets bijgekomen en uiteindelijk heeft de MTB plaats gemaakt voor de racefiets. Sinds 2020 is daar een gravelbike bijgekomen. Een paar keer per jaar onderneem ik ook bikepacking tochten met vrienden.

Ik ben sinds 2020 werkzaam bij Rijkswaterstaat als adviseur waterkwantiteit. Hou me daarbij bezig met metingen in Zuid-West Nederland, waarbij hoogwaterafvoeren op de rivieren en stormen zoals Pia maar ook droogte voor leuke afwisseling zorgen. Hiervoor ben ik 13 jaar zzp-er geweest in het waterbeheer en veel bij Waterschappen gewerkt o.a. in Breda. Het is overigens erg leuk om te fietsen in de omgeving wat ook je werkgebied is en daarbij te kijken naar het water en de natuur. Maar nu ik lid ga worden van TC Bredania ligt de focus op fietsen in een groep wat voor mij zeer ontspannend kan zijn. Kijk er naar uit!

Reacties zijn gesloten.