Nieuw Lid: Patrick Van der Meide

Nieuw Lid: Patrick Van der Meide

Ik ben Patrick van der Meide, geboren en getogen in Breda. Ik ben getrouwd met Ingrid en heb 2 dochters, Milou & Naomi. Ik fiets al heel mijn leven op een MTB maar sinds 2017 heb ik een racefiets aangeschaft toen wij voor een tijd in Houston woonde. Ik heb daar door mijn directe collega “echt” leren fietsen door wekelijks in het wiel te moeten blijven voor ritten tussen de 70 en 90km met soms (hoge temperaturen). Na terugkomst ben ik minder regelmatig gaan fietsen, door alledaagse drukte, zakelijk reizen en lamlendigheid, maar dat hoop ik met mijn lidmaatschap te verbeteren. Ik heb twee weken geleden een ronde mee mogen fietsen en heb de gezellige sfeer en energie van de groep gevoeld. Ik heb er zin in en jullie zullen mij regelmatig zien.

Reacties zijn gesloten.