Nieuw lid: Ralph Seesing

Nieuw lid: Ralph Seesing

Hallo allemaal. Ik ben Ralph Seesing, ben 38 jaar en kom dit seizoen meefietsen met TC Bredania. Tot nu toe fietste ik niet in een groep en het leek me leuk om te gaan ervaren of dat bij mij past. Waarschijnlijk zal ik er zeker wat regelmatiger door op de fiets stappen, wat al een mooie doelstelling voor mij is. Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam, maar ik woon inmiddels 18 jaar in Breda.

Ik woon alleen en ik werk in Utrecht als beleidscoördinator bij een samenwerkingsverband van provincies en de grote steden welke zich bezig houdt met verschillende nationale OV-thema’s. Naast het fietsen pak ik graag een biertje in de stad, ga graag naar festivals, reis zo nu en dan, pak films of kijk series en in de winter neem ik regelmatig ook mijn ski’s mee richting de Alpen (eind maart weer!). Wie weet ook ooit de racefiets :). Ik zie mezelf nog altijd als een beginnend fietser, dus ik heb geen hoge doelstellingen en pretendeer ook niet veel van wielrennen te weten. Ik voel me al prima als ik lekker mee kan komen en ondertussen geniet van de gezelligheid. We gaan elkaar zien.

Reacties zijn gesloten.