Nieuw lid: Ramon Klaus

Nieuw lid: Ramon Klaus

Mijn naam is Ramon Klaus (bijna) 36 jaar en woon met mijn vrouw en zoon van 7 jaar in Breda. Ik heb altijd fanatiek hardgelopen en ben 5 jaar geleden, na wat knieproblemen, begonnen met wielrennen. In het begin vooral alleen door de polders en later bij diverse groepjes aangehaakt. Na een leuke kennismaking tijdens de openingsrit van TC Bredania heb ik besloten lid te worden van deze club met fanatieke en enthousiaste renners.

Voor 2018 heb ik diverse toertochten op de agenda staan. Veenendaal – Veenendaal, Ronde van Arnhem en de Grensland klassieker in Limburg, maar het echte doel voor dit jaar is mijn deelname aan de Giro di Kika 2018 in Italië eind juni. Ca. 1.000 km in 6 dagen door Toscane en Umbrië met daarbij 15.000 hoogtemeters voor het goede doel, Kika!

Ik kijk uit naar veel sportieve en leuke kilometers!

Reacties zijn gesloten.