Nieuw lid: René Bijkerk

Nieuw lid: René Bijkerk

Ik ben 47 jaar en (praktijkhoudend) huisarts in Breda. In clubverband wil ik het wielrennen weer gaan oppakken. De afgelopen 10 jaar heb ik gefietst als toerfietser en amateurwielrenner. Voor mijn woon werk verkeer ga ik als even kan op de fiets. Zo trap ik toch nog wat extra trainingskilometers weg en geniet ik onderweg van de omgeving.

I.v.m. een fietsongeval en onze verhuizing naar Breda heb ik vorig seizoen nauwelijks kunnen fietsen. Dit jaar heb ik de MTB-routes in Teteringen verkend. Solorijden op de racefiets in een onbekende omgeving is mij nog niet meegevallen. Ik ben dan ook nog regelmatig verdwaald. Ik geniet het meest van het fietsen om mooie plekjes te ontdekken. Tijdens het fietsen maak ik mijn hoofd leeg en ontmoet ik graag mensen met dezelfde passie voor fietsen. Het spelletje van wedstrijden rijden vind ik leuk maar heb ik te veel nare en heftige valpartijen gezien en lag ik er te vaak bij. Ik houd het graag veilig en gezellig. Hard als het kan en rustig als het moet. Ik ben blij dat het fietsseizoen kan beginnen en dat ik een leuke club heb gevonden. Ik verwacht bij TC Bredania vele mooie en gezellige kilometers te kunnen fietsen

Reacties zijn gesloten.