Nieuw lid: Richard van Burik

Nieuw lid: Richard van Burik

Goedendag, ik ben Richard en 48 jaar oud ik woon inmiddels al een goede 10 jaar in Teteringen daarvoor heb ik in Breda gewoond en ben opgegroeid in Zuid Holland.

Ik ben in aanraking gekomen met wielrennen door het langebaan schaatsen, en in die tijd lid geweest van wielervereniging SWIFT in Leiden. In verenigingsverband toen veel gefietst waaronder een aantal jaar wat wedstrijden gereden als amateur B.

Na verhuizing onder de rivieren wel blijven fietsen maar veelal solo, sinds de ijsbaan in Breda is ook weer wat gaan schaatsen oa bij SSVB, echter door mijn drukke baan nu weinig tijd meer voor, waardoor ook het fietsen in club verband (wat ik bij SSVB wel deed) is komen te vervallen.

Echter het fietsen in clubverband bleef toch kriebelen vandaar dat ik bij mijn zoektocht naar een vereniging uit ben gekomen bij TC Bredania. Ik hoop bij deze vereniging leuke, gezellige en bovenal veilige kilometers te kunnen maken.

Reacties zijn gesloten.