Nieuw lid: Simon Weedy

Nieuw lid: Simon Weedy

Mijn naam is Simon Weedy, ik ben Engels en woon in Breda met mijn Nederlandse vrouw en onze drie jonge kinderen. We wonen sinds 2014 in Nederland, na 20 jaar studeren en daarna in Engeland werken.

Tot dit jaar was ik een fervent hardloper, maar begon de passie te verliezen vanwege een oud rugprobleem, en dus wilde ik het wielrennen proberen als iets om me fit te houden. Ik ben nog steeds niet gewend om met groepen te rijden, dus het is goed voor mij om mijn ervaring met TC Bredania op te bouwen.

De sociale kant is ook erg belangrijk voor mij, want ik wil nieuwe vrienden maken in Breda en mijn Nederlands verbeteren. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen! Een laatste ding, ik hou van Liverpool Football Club!

Reacties zijn gesloten.