Nieuw Lid: Simone Hoskam

Nieuw Lid: Simone Hoskam

Hoi Allemaal,

Net als jullie houd ik natuurlijk erg van fietsen. Voordat ik begon met fietsen heb ik vooral getennist en geroeid bij een studentenvereniging in Delft. Hier hadden veel mensen een fiets en dat wilde ik ook wel eens proberen. Zo gezegd kocht ik mijn eerste fiets. Ieder jaar ging ik meer fietsen en later ook bij de fietsvereniging van Delft. Een paar maanden geleden heb ik besloten naar het mooie Brabant te
verhuizen. Ik heb al wat heerlijke rondjes gefietst in het groen maar de gezelligheid miste nog wel een beetje. Zodoende ben ik bij jullie uitgekomen. De randstad heb ik toch niet helemaal achter mij gelaten. Ik ga nog een aantal keer per week op en neer naar mijn werk in Den Haag en vrienden die wel nog daar wonen. Wanneer het weer mooier weer wordt kan dit ook lekker op de fiets.

Hopelijk tot snel bij een van de ritjes.

Groeten,
Simone

Reacties zijn gesloten.