Nieuw lid: Vincent Vreugdenhil

Nieuw lid: Vincent Vreugdenhil

Hi, ik ben Vincent Vreugdenhil. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriendin ongeveer 1,5 jaar in Breda en we blijven hier, want Breda is echt top! Inmiddels zit ik ongeveer 20 jaar op de racefiets. Het ene jaar wat meer dan het andere jaar.

Van mijn 16e tot mijn 22e heb ik wedstrijden gereden, tot het niet meer te combineren was met mijn studie. In de 14 jaar daarna ben ik wel recreatief door blijven fietsen en heb ik met vrienden, collega’s of wie daar zin in had allerlei tochten gefietst zoals de Ronde van Vlaanderen, Limburgs Mooiste, Milaan-San Remo, La Marmotte en als laatste Alpe d’Huzes in 2013.

Maar goed, ik was op zoek naar een nieuwe fietsclub want in mijn eentje fietsen is prima maar in een groepje is wel zo gezellig. Dus vandaar dat ik mij heb aangemeld. Ik kijk ernaar uit om met jullie nog veel mooie fietskilometers te maken de komende jaren!

Reacties zijn gesloten.