Nieuws

Nieuw Lid: Philip van den Brink

Nieuw Lid: Philip van den Brink

Hallo, ik ben Philip van den Brink. 55 jaar oud, geboren en getogen in Breda. En woon samen met mijn vriendin in de Belcrum. Ik werk als projectleider bij een bouwkundig aannemer. Ca. 25 jaar geleden begonnen met fietsen op de mountainbike. Sinds een jaar of 15 is daar de racefiets bijgekomen en inmiddels ben ik ook aan het “gravelen”. Ondertussen al vele toertochten en cyclo’s gereden. Door allerlei omstandigheden de laatste jaren is mijn vaste fietsgroep wat uitgedund. Ik vind het gezellig om in een groep te rijden en daardoor ben ik gaan kijken naar toerclubs en bij Bredania uitgekomen.

Wil samen met jullie nog vele sportieve, mooie en gezellige kilometers maken.

Nieuw Lid: Stijn Hofman

Nieuw Lid: Stijn Hofman

Hoi, ik ben Stijn en woon met mijn vrouw en twee kinderen in het gezellige Breda maar kom oorspronkelijk uit Friesland.

Tijdens mijn studententijd in contact gekomen met het racefietsen maar helaas door alle andere sporten, continue verhuizen en blessures is het fietsen toch op een laag pitje blijven staan.

Toen kwam Corona en heb ik mijn racefiets weer uit het stof getrokken. Nu na 2 jaar podcasts luisteren en hele gesprekken te hebben gevoerd met mijzelf, toch echt toe aan mede fietsliefhebbers waarbij het lactaat af en toe ook uit de oren spuit. Ik kijk dan ook uit naar de mooie tochten deze zomer.

Nieuw Lid: Johan Huisman

Nieuw Lid: Johan Huisman

Hallo, ik ben Johan, woon samen met Jesca en onze twee dochters Eline (15) en Fenna (13). Ik mag graag fietsen, enerzijds als uitlaatklep, maar ook om lekker in conditie te blijven en heerlijk in de buitenlucht te zijn. De laatste 2 a 3 jaar fiets ik wat langere afstanden en dat lijkt me in een groep een stuk gezelliger.

Nieuw Lid: Menno Bart

Nieuw Lid: Menno Bart

Ik heb de afgelopen 12 jaar in het buitenland gewoond, waarvan de laatste 6 jaar in Zwitserland. Ik sta nu op het punt om weer naar Nederland te verhuizen, en het lijkt me ontzettend leuk om andere
fietsliefhebbers te ontmoeten en samen de omgeving te ontdekken. Ik heb mijn racefiets aan het begin van de corona-pandemie ontdekt als uitlaatklep en manier om fit te blijven, en ik leer nog altijd dingen bij over mijn eigen fitheid, fietsonderhoud, en alles wat er nog meer om het fietsen heen gebeurt!

Nieuw Lid: Jeroen Ketelaars

Nieuw Lid: Jeroen Ketelaars

Hallo, ik ben Jeroen en woon samen met mijn vrouw Diana en zoon Nils in Breda. Mijn eerste racefiets kocht ik op mijn 17e en later is daar de MTB bijgekomen.
De fiets soms een tijdje blijven staan maar de laatste jaren ben ik met veel plezier weer veel vaker op de weg of in het bos te vinden. Meestal rijd ik met een vaste fietsmaat of in mijn eentje, soms kom je onderweg een groep tegen waar je even aanhaakt, zo heb ik TC Bredania leren kennen.
Het leek me erg leuk ook eens aan te sluiten bij een groep, daarom heb ik laatst een keer meegereden en dat beviel me erg goed. Het wegseizoen duurt niet meer zo lang maar ik kijk er naar uit samen mooie en gezellige ritten te rijden.