Nieuws

Nieuw lid: Roel Hellemons

Nieuw lid: Roel Hellemons

Beste fietsliefhebbers,

Afgelopen week ben ik, na 20 jaar teruggekeerd in Breda. De afgelopen 6 jaar heb ik in Australië (Brisbane) gewoond waar ik het fietsen weer wat fanatieker ben gaan oppakken. Door het subtropische klimaat van Brisbane kon ik daar het hele jaar door uitstekend fietsen. Misschien ben ik wel een beetje een mooi weer fietser daardoor geworden.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: André Schoonhoven

Nieuw lid: André Schoonhoven

Beste medefietsliefhebbers,

Graag stel ik mij als nieuw lid aan jullie voor. Mijn naam is André Schoonhoven, 38 jaar oud, getrouwd met Jeannine, vader van 3 kinderen en nu ca 18 jaar woonachtig in Breda (Boeimeer).  Fietsen doe ik nu ongeveer 8 jaar. Het fijnste aan fietsen vind ik dat ik mijn hoofd lekker leeg kan maken en dat je je grenzen kunt verleggen.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: Guus Kil

Nieuw lid: Guus Kil

Ik ben Guus Kil, sinds 2012 woonachtig in Breda. Na mijn afstuderen aan de NHTV in Breda blijven plakken. Tegenwoordig werkzaam bij Fokker, waar ik deel uitmaak van de facilitaire organisatie. Verder houd ik van voetbal (NAC vanzelfsprekend), koken, reizen, wintersport en wielrennen natuurlijk.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: Ramon Klaus

Nieuw lid: Ramon Klaus

Mijn naam is Ramon Klaus (bijna) 36 jaar en woon met mijn vrouw en zoon van 7 jaar in Breda. Ik heb altijd fanatiek hardgelopen en ben 5 jaar geleden, na wat knieproblemen, begonnen met wielrennen. In het begin vooral alleen door de polders en later bij diverse groepjes aangehaakt. Na een leuke kennismaking tijdens de openingsrit van TC Bredania heb ik besloten lid te worden van deze club met fanatieke en enthousiaste renners.

Lees Meer Lees Meer