Nieuws

Nieuw Lid: Stan Godrie

Nieuw Lid: Stan Godrie

Hallo Leden Bredania,
Mijn naam is Stan Godrie. Jarenlang heb ik als wielrenner het hoogste niveau proberen te bereiken in het veldrijden. Dat is gelukt en ik heb met veel plezier en voldoening 10 jaar lang als prof renner op het hoogste niveau rond kunnen rijden. 1 maart ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen bij Veloz als Mechanic. Daarnaast probeer ik nog in conditie te blijven voor wedstrijden op een nationaal niveau. En ik vind het super leuk om op woensdag bij Bredania van tijd tot tijd aan te sluiten voor een gezellig maar ook snelle rit. na het werk.

Nieuw Lid: Frans van Dijk

Nieuw Lid: Frans van Dijk

Ik ben Frans van Dijk. Wij wonen sinds oktober in Breda en komen oorspronkelijk uit Best. Wij zijn in Breda komen wonen omdat onze zonen ook in Breda wonen. Ik fiets vaak met mijn zonen een rondje op de racefiets waardoor het ook handig is als we hier wonen. Ik ben werkzaam als manager facilitair bedrijf en vastgoed bij het Maxima medisch centrum in Veldhoven.
Ik fiets inmiddels al ruim 20 jaar waarbij tot voor kort bij Velocitas in Best. Ik kijk ernaar uit om met jullie mooi tochten te maken en de omgeving beter te leren kennen.

Nieuw Lid: Marijn Van Helvert

Nieuw Lid: Marijn Van Helvert

Hallo,

Mijn naam is Marijn van Helvert wonend in Breda en vaak fietsend rondom Breda zowel op race en gravel en met vrienden of alleen. Ik fiets al ruim 25 jaar eerst voornamelijk op de MTB maar later is daar de racefiets bijgekomen en uiteindelijk heeft de MTB plaats gemaakt voor de racefiets. Sinds 2020 is daar een gravelbike bijgekomen. Een paar keer per jaar onderneem ik ook bikepacking tochten met vrienden.

Ik ben sinds 2020 werkzaam bij Rijkswaterstaat als adviseur waterkwantiteit. Hou me daarbij bezig met metingen in Zuid-West Nederland, waarbij hoogwaterafvoeren op de rivieren en stormen zoals Pia maar ook droogte voor leuke afwisseling zorgen. Hiervoor ben ik 13 jaar zzp-er geweest in het waterbeheer en veel bij Waterschappen gewerkt o.a. in Breda. Het is overigens erg leuk om te fietsen in de omgeving wat ook je werkgebied is en daarbij te kijken naar het water en de natuur. Maar nu ik lid ga worden van TC Bredania ligt de focus op fietsen in een groep wat voor mij zeer ontspannend kan zijn. Kijk er naar uit!

Nieuw Lid: Patrick Van der Meide

Nieuw Lid: Patrick Van der Meide

Ik ben Patrick van der Meide, geboren en getogen in Breda. Ik ben getrouwd met Ingrid en heb 2 dochters, Milou & Naomi. Ik fiets al heel mijn leven op een MTB maar sinds 2017 heb ik een racefiets aangeschaft toen wij voor een tijd in Houston woonde. Ik heb daar door mijn directe collega “echt” leren fietsen door wekelijks in het wiel te moeten blijven voor ritten tussen de 70 en 90km met soms (hoge temperaturen). Na terugkomst ben ik minder regelmatig gaan fietsen, door alledaagse drukte, zakelijk reizen en lamlendigheid, maar dat hoop ik met mijn lidmaatschap te verbeteren. Ik heb twee weken geleden een ronde mee mogen fietsen en heb de gezellige sfeer en energie van de groep gevoeld. Ik heb er zin in en jullie zullen mij regelmatig zien.

Nieuw Lid: Wouter Lambooij

Nieuw Lid: Wouter Lambooij

Hoi allemaal!

Ik ben Wouter, 27 jaar oud en woonachtig in Breda. Sinds ongeveer 5 jaar woon ik hier samen met mijn vriendin Sophie. Uiteraard ben ik sportliefhebber, wat ik dan ook het liefst in de bergen doe. Fietsen, snowboarden, klimmen en wandelen daar is natuurlijk veel leuker dan in het platte Nederland. Verder speel ik gitaar, lees ik zo nu en dan een boek en maak ik, samen met Sophie, zoveel mogelijk mooie reizen. Aangezien ik voornamelijk alleen fietste, was ik opzoek naar een club om lid te worden. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en mee samen te fietsen. Tot snel!