Sponsors

Sponsors

TC Bredania wil graag haar sponsors bedanken voor hun steun

 


THINK YELLOW IS EEN DIGITALLY DRIVEN BRAND AND EXPERIENCE AGENCY

We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld. Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij jou met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.


  • Personal training @privategym; Deskundig, Betrokken & Doelgericht!      
    Het bereiken van een vitaal en of sportief doel is meer dan alleen bewegen. Daarom gaan wij verder dan alleen Personal Training en wij meerdere elementen toepassen dan alleen trainen. Wij starten met medisch en wetenschappelijk onderbouwde testen voor een goede beginanalyse. Vervolgens maken we een training, voeding, coaching en herstelplan waardoor we effectief en efficiënt je naar je doel begeleiden. Wij noemen het; TEST/MOVE/EAT/ACT/RECOVER & ACHIEVE! Door de elementen geperiodiseerd toe te passen zien we sneller en beter resultaat bij onze sporters.Uiteraard hebben we vanuit mijn persoonlijke achtergrond vele fietsers begeleid naar hun doel maar ook zeker gerevalideerd na blessureleed. Het geeft mij veel voldoening om de meest lastige blessures of sportieve uitdagingen samen met je aan te gaan. Ik hoop met onze kleppers van TCBredania nog vele mooie uitdagingen op en naast de fiets aan te mogen gaan.
  • The High Vitality Organisation: Bestaat er een medewerker die nooit ziek is, altijd geconcentreerd, deadlines behaalt alsof het niets is, waarbij verslapen vloeken is en werk te allen tijde correct en tijdig aflevert? Wij zijn ervan overtuigd dat ze er zijn en dat er veel meer zijn die dit kunnen. De vraag is wel hoeveel van deze medewerkers zijn er in uw organisatie en hoe lang houden ze dit vol.
    De medewerkers zien wij als het fundament van het High Vitality model en dus ook van uw organisatie. Als dit fundament niet vitaal is dan loopt de organisatie een risico. Door preventief te analyseren en handelen kan er gebouwd worden aan een vitaal fundament van de organisatie. Hierdoor kunnen we fysiek en mentaal veranderende leef- en werkomstandigheden beter aanpakken en in balans houden.Bond Health analyseert de vitale risico’s en behoeftes. Vervolgens starten we met Preventieve medische onderzoeken en Plan vitaal Aanpak waarna we vervolgens masterclasses, trainingen, massages, testen en vitale team challenges uitzetten voor een High Vitality Organisation. 
     
    Investeren in het fundament loont altijd want, er is maar één constante bij vitaliteit en dat is verandering.

Bij ons draait alles om de liefde voor wielrennen en fietsen. Wij begrijpen als geen ander de behoefte aan hoogwaardig onderhoud en soepele service.

Wij zijn ontstaan uit de overtuiging dat de wielersport niet zomaar een sport is, maar een levensstijl. Wij geloven dat iedere fanatieke fietser recht heeft op een service die net zo gepassioneerd is als zijzelf.

We gaan verder dan alleen het leveren van producten of onderhoud. We bieden een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw unieke behoeften en jouw kostbare fiets. 


Winters creëert en koestert waardevolle plekken – sinds 1850
Maar dat doen we niet zomaar, wij doen dit met ambitie. Als bouwonderneming willen wij enerzijds
waardevolle plekken creëren voor onze kopers en opdrachtgevers. Voor hen ontwikkelen, bouwen
en onderhouden wij een bijzondere plek om te koesteren en trots op te zijn, nu en in de toekomst.
Anderzijds willen wij uitdagende en waardevolle werkplekken creëren en koesteren voor onze
medewerkers. Met hen bouwen wij aan een duurzame toekomst.


MOED coachpraktijk
Zoek je ondersteuning bij het vinden van jouw weg in jouw eigen rouw? Ben je nieuwsgierig naar jouw MOED?

MOED coachpraktijk is er voor je om samen jouw weg te vinden om te komen tot een leven met jouw gemis, om weer balans in je leven te vinden, met jouw verlies en verdriet als onderdeel daarvan.

Rouwen hoef je niet alleen te doen. Hulp vragen mag!

Parkzicht
Parkzicht is voor veel mensen jong en oud een thuishaven voor lekker borrelen, netwerken, voetbal kijken, biljarten en spelletjes spelen. Het interieur is vernieuwd maar is nog even authentiek wat ook hoort bij de stijl van het pand. Bij Parkzicht houden ze van gezelligheid en draaien van Nederlandstalig tot Blues en van jaren 60 tot heden.

Van Ierland Interieurbouw brengt hoogwaardig maatwerk dichterbij.

De mooiste interieurwensen worden waargemaakt. We denken mee met de klant en gaan aan de slag met de nieuwste productietechnieken en slimme oplossingen. En we zetten altijd die stap extra. Bij Van Ierland Interieurbouw draait het om mensen, vertrouwen en een goede klik.