Sponsors

Sponsors

TC Bredania wil graag haar sponsors bedanken voor hun steun

 

 


Petram & Co. is een specialist in vermogensbeheer. Sinds 2000 beheren wij de vermogens van particulieren, families, stichtingen en verenigingen. Wij werken elke dag met veel plezier voor onze cliënten die wij vaak al lang en goed kennen. Onze cliënten zijn onafhankelijk van geest. Wij kunnen alleen van waarde zijn als wij net zo denken. Dat is een essentiële voorwaarde om tot weldoordachte beslissingen te komen en het uitgangspunt van onze dienstverlening. Onze cliënten hebben jarenlang, soms vele generaties lang, gewerkt aan hun vermogen. Daarom werken we behoudend waar het moet en ondernemend waar het kan. Zo leveren wij sinds onze oprichting een goede risk return.


In 2007 is het bedrijf gestart met een webwinkel onder de naam Nikoi.nl. Deze naam en webwinkel kreeg al zeer snel veel bekendheid bij een grote groep Koi en vijver liefhebbers.  Onder de naam Vijvercentrum Nederland is het bedrijf binnen korte tijd doorgegroeid naar de grootste vijver webwinkel van Nederland. In 2014 is toch besloten om verder te gaan met de naam NIKOI omdat deze meer bekend was dan Vijvercentrum Nederland. Vanuit de groothandel leveren wij ook vijvermaterialen naar de hoveniers en Koidealers. Dit heeft als voordeel dat deze groep alles onder één dak kan bestellen en niet te maken heeft met verschillende leveranciers of een minimum afname. Maar wil jij als particuliere vijverliefhebber je aankopen online doen bij Nikoi.nl, dan staan wij garant voor snelheid, een enorm assortiment en de beste prijzen.


Sponsor_RinyWirix_KleinDenkt u over de aanschaf van een nieuwe koersfiets of ATB? Bij Riny Wirix – De Mechanieker krijgt u advies op maat. Riny Wirix biedt een ruime keus tegen scherpe tarieven. Ook het onderhoud van uw fiets is belangrijk. Een grote of kleine beurt? Grondige schoonmaak? Ruim 30 jaar ervaring én kennis van de meest recente techniek; uw kostbare fiets is bij Riny Wirix – De Mechanieker in goede handen. Ook voor onderdelen, wielsets, fietsschoenen, pedalen en helmen bent u aan de Hoevenseweg 39b in Etten-Leur aan het juiste adres. Kom langs tijdens de openingstijden, of bel voor een persoonlijke afspraak.


De Vijver is al meer dan 50 jaar een bekend adres voor mensen die van genieten houden. Voor ons is de klant koning. Die wordt met respect bediend. En die heeft recht op goede producten en op onze kennis en liefde voor het vak. Een winkel waar gezelligheid en goed advies centraal staan.