Sponsors

Sponsors

TC Bredania wil graag haar sponsors bedanken voor hun steun

 


THINK YELLOW IS EEN DIGITALLY DRIVEN BRAND AND EXPERIENCE AGENCY

We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld. Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij jou met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.

 


 • Personal training @privategym; Deskundig, Betrokken & Doelgericht!      
  Het bereiken van een vitaal en of sportief doel is meer dan alleen bewegen. Daarom gaan wij verder dan alleen Personal Training en wij meerdere elementen toepassen dan alleen trainen. Wij starten met medisch en wetenschappelijk onderbouwde testen voor een goede beginanalyse. Vervolgens maken we een training, voeding, coaching en herstelplan waardoor we effectief en efficiënt je naar je doel begeleiden. Wij noemen het; TEST/MOVE/EAT/ACT/RECOVER & ACHIEVE! Door de elementen geperiodiseerd toe te passen zien we sneller en beter resultaat bij onze sporters.Uiteraard hebben we vanuit mijn persoonlijke achtergrond vele fietsers begeleid naar hun doel maar ook zeker gerevalideerd na blessureleed. Het geeft mij veel voldoening om de meest lastige blessures of sportieve uitdagingen samen met je aan te gaan. Ik hoop met onze kleppers van TCBredania nog vele mooie uitdagingen op en naast de fiets aan te mogen gaan.

   

 • The High Vitality Organisation: Bestaat er een medewerker die nooit ziek is, altijd geconcentreerd, deadlines behaalt alsof het niets is, waarbij verslapen vloeken is en werk te allen tijde correct en tijdig aflevert? Wij zijn ervan overtuigd dat ze er zijn en dat er veel meer zijn die dit kunnen. De vraag is wel hoeveel van deze medewerkers zijn er in uw organisatie en hoe lang houden ze dit vol.
  De medewerkers zien wij als het fundament van het High Vitality model en dus ook van uw organisatie. Als dit fundament niet vitaal is dan loopt de organisatie een risico. Door preventief te analyseren en handelen kan er gebouwd worden aan een vitaal fundament van de organisatie. Hierdoor kunnen we fysiek en mentaal veranderende leef- en werkomstandigheden beter aanpakken en in balans houden.Bond Health analyseert de vitale risico’s en behoeftes. Vervolgens starten we met Preventieve medische onderzoeken en Plan vitaal Aanpak waarna we vervolgens masterclasses, trainingen, massages, testen en vitale team challenges uitzetten voor een High Vitality Organisation. 

   

   
  Investeren in het fundament loont altijd want, er is maar één constante bij vitaliteit en dat is verandering.

Sponsor_RinyWirix_KleinDenkt u over de aanschaf van een nieuwe koersfiets of ATB? Bij Riny Wirix – De Mechanieker krijgt u advies op maat. Riny Wirix biedt een ruime keus tegen scherpe tarieven. Ook het onderhoud van uw fiets is belangrijk. Een grote of kleine beurt? Grondige schoonmaak? Ruim 30 jaar ervaring én kennis van de meest recente techniek; uw kostbare fiets is bij Riny Wirix – De Mechanieker in goede handen. Ook voor onderdelen, wielsets, fietsschoenen, pedalen en helmen bent u aan de Hoevenseweg 39b in Etten-Leur aan het juiste adres. Kom langs tijdens de openingstijden, of bel voor een persoonlijke afspraak.


De Vijver is al meer dan 50 jaar een bekend adres voor mensen die van genieten houden. Voor ons is de klant koning. Die wordt met respect bediend. En die heeft recht op goede producten en op onze kennis en liefde voor het vak. Een winkel waar gezelligheid en goed advies centraal staan.