TC Bredania Sponsorrit

TC Bredania Sponsorrit

Op zaterdag 02 september is de TC Bredania Sponsorrit verreden. De rit werd georganiseerd om onze sponsoren te bedanken. De sponsoren dragen de club een warm hart toe, en dankzij hen is het mogelijk om in onze mooie clubtenues te kunnen rijden. Dankzij Rien, Walter en Stijn werd er een mooie rit uitgezet. De rit van 180 km ging langs alle sponsoren van de club met ‘s avonds een BBQ. Een paar minuten voor vertrek werd er bij de tank verzameld. Er werd gesplitst in twee groepen en met meer dan 30 renners en een waterig zonnetje werd er om 08:00 vol goede moed vertrokken. Het peloton werd bijgestaan door een volgauto voor de nodige ondersteuning. Vanuit Breda werd er naar Etten-Leur gereden om onze sponsor Riny Wirix – De Mechanieker te bezoeken.

  

Bij Riny werden we getrakteerd op een kopje koffie of thee en een lekkere stroopwafel. Na een groepsfoto te hebben gemaakt werd er naar Utrecht gereden om onze sponsor Petram en Co te bezoeken.

  

Onderweg werd er bij Meerkerk kort gestopt om de bidons bij te vullen en een banaantje te eten.

   

Rond de middag kwamen de renners aan bij Petram en Co waar genoten werd van een heerlijke verzorgde lunch.

   

Na een groepsfoto te hebben gemaakt werd er terug naar Breda gereden om onze sponsor Bestelwinkel.nl (Nikoi) te bezoeken. De weergoden waren ons goed gezind, want we hebben het de gehele rit drooggehouden.

 

Moe maar voldaan kwamen de renners rond het einde van de middag aan bij Nikoi om te genieten een lekker glaasje fris met een plakje cake of appelflap. Ook hier werd natuurlijk afgesloten met een groepsfoto.

 

Nadat iedereen zich thuis lekker had opgefrist werd er om ´s avonds bij Bram en Charlotte afgesloten met een heerlijke BBQ.

  

Graag willen we alle sponsoren bedanken voor hun inzet. Dankzij jullie is het een fantastische dag geworden!

Tevens willen we Bram en Charlotte bedanken voor de organisatie en gastvrijheid tijdens de BBQ.

 

Reacties zijn gesloten.