Archief van
Afbeeldingen

Nieuw Lid: Yvette van der Weele

Nieuw Lid: Yvette van der Weele

Hoi. Ik ben Yvette, 33 jaar, en ik fiets nu een jaar of 6 met veel plezier.
Nadat ik al een tijdlang goede verhalen heb gehoord over de club, leek
het me wel eens tijd om ook aan te sluiten. Ik woon met Levi (kennen
jullie misschien van Bredania) en onze 2 kinderen in Breda. Ik zie uit naar
mooie en gezellige ritjes!

Nieuw lid: Ruben Klink

Nieuw lid: Ruben Klink

Ik ben Ruben en sinds een jaar of 4 redelijk fanatiek aan het wielrennen. Ik ging meestal alleen op avontuur, maar sinds kort steeds meer de behoefte om dit met een groepje enthousiastelingen te doen. In de zomer pak ik graag lange tochten aan van 200+ km om lekker veel van het land te ontdekken. Naast fietsen ben ik freelance filmmaker en fotograaf met een passie voor avontuur in de bergen. Ik kijk uit naar mooie tochten samen!

Nieuw lid: Richard van Burik

Nieuw lid: Richard van Burik

Goedendag, ik ben Richard en 48 jaar oud ik woon inmiddels al een goede 10 jaar in Teteringen daarvoor heb ik in Breda gewoond en ben opgegroeid in Zuid Holland.

Ik ben in aanraking gekomen met wielrennen door het langebaan schaatsen, en in die tijd lid geweest van wielervereniging SWIFT in Leiden. In verenigingsverband toen veel gefietst waaronder een aantal jaar wat wedstrijden gereden als amateur B.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: Ko van den Hil

Nieuw lid: Ko van den Hil

Hallo allemaal, ik ben Ko van den Hil, 54 jaar en woon sinds juni weer in Breda, met mijn vrouw en twee kinderen.

Door mijn werk in de internationale hotellerie heb ik de laatste 28 jaar in 10 landen gewoond en gewerkt. Nu een loopbaanswitch gemaakt en sinds augustus aan de slag als Lecturer op de Hotel Management School in Maastricht.

Lees Meer Lees Meer

Nieuw lid: René Bijkerk

Nieuw lid: René Bijkerk

Ik ben 47 jaar en (praktijkhoudend) huisarts in Breda. In clubverband wil ik het wielrennen weer gaan oppakken. De afgelopen 10 jaar heb ik gefietst als toerfietser en amateurwielrenner. Voor mijn woon werk verkeer ga ik als even kan op de fiets. Zo trap ik toch nog wat extra trainingskilometers weg en geniet ik onderweg van de omgeving.

Lees Meer Lees Meer