Archief van
Afbeeldingen

Nieuw Lid: Roel Klei

Nieuw Lid: Roel Klei

Beste leden van Bredania,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Roel Klei, 43 jaar en heb een lieve vrouw en twee zoons van 9 en 13 jaar. Ik fiets al een aantal jaar als wielertoerist en kijk er naar uit om samen met jullie op pad te gaan. In de zomer ben ik vaak op de racefiets te vinden, in de winter vind ik het ook leuk om op de mountainbike de bossen in te trekken. Ik werk voor de gemeente Breda als projectleider stedelijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd ga ik graag naar wedstrijden van NAC, doe ik leuke dingen met het gezin en drink ik zo nu en dan een biertje in de Bredase binnenstad.

We zien elkaar onderweg!
Roel Klei

Nieuw Lid: Roland de Bresser

Nieuw Lid: Roland de Bresser

Hoi allemaal,

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vrouw en twee zoontjes naar Bavel verhuisd. Afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest om het huis op orde te krijgen. Nu ik meer tijd heb ben ik vaker op de fiets te zien. Ik kijk er naar uit om aan te sluiten bij de woensdag- en zondagritten met TC Bredania!

Groet, Roland

Nieuw Lid: Simone Hoskam

Nieuw Lid: Simone Hoskam

Hoi Allemaal,

Net als jullie houd ik natuurlijk erg van fietsen. Voordat ik begon met fietsen heb ik vooral getennist en geroeid bij een studentenvereniging in Delft. Hier hadden veel mensen een fiets en dat wilde ik ook wel eens proberen. Zo gezegd kocht ik mijn eerste fiets. Ieder jaar ging ik meer fietsen en later ook bij de fietsvereniging van Delft. Een paar maanden geleden heb ik besloten naar het mooie Brabant te
verhuizen. Ik heb al wat heerlijke rondjes gefietst in het groen maar de gezelligheid miste nog wel een beetje. Zodoende ben ik bij jullie uitgekomen. De randstad heb ik toch niet helemaal achter mij gelaten. Ik ga nog een aantal keer per week op en neer naar mijn werk in Den Haag en vrienden die wel nog daar wonen. Wanneer het weer mooier weer wordt kan dit ook lekker op de fiets.

Hopelijk tot snel bij een van de ritjes.

Groeten,
Simone

Nieuw Lid: Jeroen Bouwman

Nieuw Lid: Jeroen Bouwman

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jeroen Bouwman en ik kom graag bij jullie club fietsen. Ik heb met een aantal van jullie al kennis gemaakt op de woensdagavond. Voor alle anderen hieronder een introductie.

Fietsen doe ik al vanaf mijn 16e. Ik werd meteen verliefd op de sport en samen met mijn beste vrind gingen we al snel sparen voor een onwijs gave mtb Giant Cadex. Met een carbon voorvork welteverstaan. Ik woonde toen in Best en in de weekenden werd steevast getraind, weer of geen weer. Al snel ben ik mtb wedstrijden gaan rijden en zat ik 6 dagen per week op het zadel. Eerst in Nederland en later vrijwel alleen in België. Trainen deed ik vooral op de racefiets en elke woensdagmiddag ging ik trainen in de Limburgse heuvels. Dinsdag en donderdag gingen we met een grote groep rijden in België en af en toe pakte ik een criterium mee voor de snelheid. Ik heb in diverse mtb treams gereden in 100’en wedstrijden. Een top tijd!

Na een jaar of tien vond ik dit intensieve mtb leven wel genoeg. Mijn 25-urige werkweek voor het fietsen werd opgeschroefd en ik ging samenwonen. Later kwamen daar 2 zoons bij en het werd wat meer zoeken naar tijd om op de fiets te zitten. Wellicht een scenario wat meerderen van jullie herkennen;) Ik woonde destijds in Den Bosch en verhuisde in 2008 naar Princenhage in Breda. Ik heb een jaar bij de Jonge
Renner meegereden en heb toen de overstap naar Sprint gemaakt. Hardlopen bleek ook erg leuk om te doen en het ging me goed af. Bovendien was ik in een uurtje klaar met trainen, iets wat goed uitkwam
met het drukke gezinsleven.

Inmiddels woon ik 14 jaar in Breda (nu in het Ginneken) en werk ik als stedenbouwkundige bij de gemeente Oosterhout. Ik heb vorig jaar met een nieuwe partner wederom een zoon gekregen. Heel bijzonder vind ik dat. Het fietsen heb ik wat meer opgepakt omdat ik te veel blessures heb met het hardlopen. We hebben een campertje en zijn veel weekenden op pad. En natuurlijk gaat de fiets dan mee. Ik kom net terug van een paar weken Pyreneeën waar ik met de racefiets diverse cols heb gereden en
een paar weken Noorwegen waar ik de vering van mijn mtb serieus heb getest. Fietsen in de bergen blijft voor mij toch het allermooist!

Fietsen met een groep vind ik gezelliger dan alleen, vandaar mijn lidmaatschap. Ik zal niet elke week in de gelegenheid zijn om mee te trainen, maar ik zal zeker een poging wagen om regelmatig mee te gaan.

Tot kijk,
Groet, Jeroen